Search  |  Login

Floricode  Opschoning Productcoderingen 2e kwartaal 2018

  Floricode heeft nieuwe productgroepen gemaakt. Per 1-7-2018 wijzigen enkele producten van productgroep. Er zijn namen van productencodes aangepast en productcodes verwijderd. In meerdere bestanden zullen daarom gegevens wijzigen of niet meer aangeleverd worden.

  FloriBar uit de startblokken!

  FloriBar bevat inmiddels bijna 100.000 toegekende GTIN-codes voor een groot assortiment van sierteeltproducten die door kwekers, handelaren en tuincentra direct gebruikt kunnen worden om hun producten te voorzien van barcodes.

  Gewijzigde aanlevertijden i.v.m. Koningsdag

  Uw nieuwe product registreren? In verband met Koningsdag gelden andere tijden voor het aanleveren van uw product bij Floricode. Producten kunnen in die week alleen op maandag 23 en dinsdag 24 april worden aangeleverd.

  Uitbreiding plantenpaspoortplicht

  Op 14 december 2019 gaat de nieuwe Plantgezondheidsverordening 2016/2031/EU in. Deze vervangt de huidige Europese Fytorichtlijn 2000/29/EG. Wat gaat er veranderen?

  Goederencodes in codedistributie Floricode

  Alle bloemkwekerijproducten die op import- en exportfacturen worden vermeld moeten per productgroep volgens de indeling van de Gecombineerde Nomenclatuur (GN) apart vermeld worden ten behoeve van de exportstatistieken van het CBS. Floricode koppelt de GN codering aan de bekende (VBN) productgroepscodering.

  SIERTEELT(DIGI)TAAL 2018 - Platforms on stage

  Floricode organiseert haar jaarlijkse relatiemiddag SIERTEELT(DIGI)TAAL op 15 februari aanstaande. Dit keer zetten we onder de titel PLATFORMS ON STAGE de digitale platforms in de sierteeltketen centraal in ons programma. U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur in het World Horti Center.

  Floricode nieuwsbrief december 2017 gepubliceerd

  Floricode heeft haar december nieuwsbrief 2017 gepubliceerd. Deze geeft een terugblik op de activiteiten van het afgelopen jaar en inzicht in nieuwe zaken. Ook een aankondiging van Floricode's SIERTEELTdigiTAAL 2018 - Platforms on Stage - op 15 februari in het World Horti Center. SAVE THE DATE!
  RSS
  12345678910Last