• Inloggen
  • nl-NLen-USde-DEzh-CN

Floricode nieuwsbrief december 2017 gepubliceerd

Floricode heeft haar december nieuwsbrief 2017 gepubliceerd. Deze geeft een terugblik op de activiteiten van het afgelopen jaar en inzicht in nieuwe zaken. Ook een aankondiging van Floricode's SIERTEELTdigiTAAL 2018 - Platforms on Stage - op 15 februari in het World Horti Center. SAVE THE DATE!

Opschoningsactie zet Cyclamen er weer mooi bij!!

Tijdens het project 'Opschoning en vereenvoudiging productcodes Cyclamen' zijn ook veel producten voorzien van nieuwe foto's. Zo is deze opschoning ook een update voor FloriBook - de meest complete bloemen- en planten app - en PlantScope. Syngenta, Varinova, Schoneveld en Morel maakten dit mogelijk, want zij hebben hun mooiste producten aangeleverd.

Tuinbouw zet volop in op innovatie met ICT

Tijdens de goed bezochte bijeenkomst van Tuinbouw Digitaal in het nieuwe World Horti Center in Naaldwijk gingen de sprekers en de 100 aanwezigen uitgebreid in op de vele nieuwe mogelijkheden die ICT biedt aan kwekers, handelaren, verwerkers en alle andere bedrijven die in de sector actief zijn.

Floricode ontvangt officieel VN certificaat van erkenning

5 oktober vierde de VN organisatie voor handelsbevordering en standaardisatie UN/CEFACT, tijdens het 30e internationale forum in Rome, het feit dat zij exact 30 jaar geleden gestart is met de standaardisatie activiteiten voor het digitale handelsverkeer.

Opschoning Productcoderingen 3e kwartaal 2017

Floricode heeft nieuwe productgroepen gemaakt. Per 1-10-2017 wijzigen diverse producten van productgroep. Vanaf 1 oktober 2017 kunnen de verwijderde productnamen eventueel weer in de codelijsten worden opgenomen voor hergebruik.

Nieuwsbrief Topsector T&U - special Greenport Digital

Tuinbouw Digitaal organiseert op 19 oktober een community meeting over de nieuwste projecten op het gebied van ICT-ontwikkeling en -toepassing in de tuinbouw: Greenport Digital - What’s next? In deze speciale T&U nieuwsbrief aandacht voor het programma.

Nico van Ruiten neemt afscheid met 'eigen' varen

Tijdens zijn afscheid van LTO glaskracht ontving Nico van Ruiten een nieuwe luchtzuiverende varen die naar hem is vernoemd. Floricode stelde de juiste benaming vast van de hybride xPhlebosia (Phlebodium x Pyrrosia) met als rasnaam 'Nicolas Diamond'. Ook botanisch is dit een 'nieuwtje'!

SAVE THE DATE: Greenport Digital; What's Next?

Donderdag 19 oktober organiseert Tuinbouw Digitaal opnieuw een Community Meeting. Deze bijeenkomst vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur in het gloednieuwe World Horti Center in Naaldwijk. Het thema van deze bijeenkomst: Greenport Digital - What's Next?

Opschoning Productcoderingen 2e kwartaal 2017

Per 1-7-2017 wijzigen diverse producten van productgroep. Er zijn namen van productencodes aangepast en productcodes verwijderd. In meerdere bestanden zullen daarom gegevens wijzigen of niet meer aangeleverd worden.
RSS
First34568101112Laatste