• Inloggen
  • nl-NLen-USde-DEzh-CN

SIERTEELT(digi)TAAL 2016 - "Digitaal op weg"

Floricode organiseert haar jaarlijkse relatiedag SIERTEELT(DIGI)TAAL dit keer op 21 januari aanstaande. U bent van harte uitgenodigd vanaf 13.30 uur in Van der Valk Hotel Sassenheim om bij deze middag aanwezig te zijn. 

Visie van Floricode op Lisianthus

Leo Miedema, van de afdeling productregistratie en codering geeft een keer in de twee weken in de Bloemenkrant zijn visie op de plant of bloem die in Growers Pride centraal staat. Deze week op FloraNexus over de Lisianthus. De volgende keer weer in de Bloemenkrant met de potorchidee.

Tuinbouw Digitaal meeting: BIGSTARTing - 12 november

Productinnovatie in de tuinbouwketen start bij de veredeling en vermeerdering van het plantmateriaal. Reden voor Tuinbouw Digitaal om de eerstkomende Community Meeting te wijden aan het thema ICT voor veredeling en vermeerdering.

Aanpassing KvK nummer CLIENT Export

De gebruikers van CLIENT Export zijn door de NVWA geïnformeerd over het gebruik van het KvK-vestigingsnummer bij het aanmelden op het CLIENT Export-systeem. Floricode publiceert binnenkort een nieuwe versie van het berichtenboek, hierin zullen we deze wijziging opnemen.

Opschoning Productcoderingen 3e kwartaal 2015

Floricode heeft enkele namen van productgroepen gewijzigd. Er zijn productcodes geblokkeerd. In meerdere bestanden zullen gegevens gewijzigd zijn of niet meer geleverd worden.  Vanaf 1 oktober kunnen verwijderde productnamen weer in de codelijsten worden opgenomen voor hergebruik.
RSS
First910111214161718Laatste