• Inloggen
  • nl-NLen-USde-DEzh-CN

Seizoenen TOP 5 Bloemen & planten 2015

Het is interessant te weten hoe de consument denkt over sierteeltproducten en hoe zij op social media reageren. Zo is nu de Seizoenen TOP 5 Bloemen & planten samengesteld van de gewassen die op Twitter het meest zijn besproken in 2015.

Floricode start beheer en distributie van GPC codes

Floricode heeft samen met GS1 de GPC codering voor sierteeltproducten tot stand gebracht. Om de sectorspecifieke productcodering te kunnen koppelen aan deze nieuwe GPC codering stelt Floricode een nieuwe distributieset met de GPC codetabellen beschikbaar.

Floricode lanceert haar gratis app ‘FloriBook’

Floricode heeft tijdens haar relatiedag op 21 januari jl. in Sassenheim de nieuwe app FloriBook gepresenteerd. FloriBook van Floricode is dé digitale opvolger van het VBN codeboek maar dan uitgebreid met allerlei extra"s.

Stoppen met tonen van Floricode-beelden op de klok

Met ingang van 31 december 2015 stopt FloraHolland met het tonen van Floricode-beelden op de klok. Voor sommige kwekers betekent dit een nieuwe werkwijze zelf beeldmateriaal toe te voegen bij de aangeboden partijen.

Opschoning Productcoderingen 4e kwartaal 2015

Floricode heeft een aantal productcodes geblokkeerd en verwijderd. In meerdere bestanden zullen gegevens niet meer geleverd worden. Vanaf 21 december kunnen de verwijderde productnamen weer in de codelijsten worden opgenomen.

De 5.000ste productcode

Op 15 december is door Floricode de 5.000ste productcode uitgegeven. Robin van Leeuwen van Deliflor die dit 5.000ste nieuwe product binnenbracht, is uiteraard “in the picture” gezet.
RSS
First89101113151617Laatste